Veitsikauppa.fi verkkokauppa

Veitsikauppa.fi on Laitefixin omistama ammattilaistason veitsiä ja veitsenteroituskoneita myyvä verkkokauppa. Laitefix otti yhteyttä, kun yritys laajensi toimintaansa veitsien ja veitsenteroituskoneiden maahantuonnilla ja tuotteille tarvittiin verkkokauppa.

Verkkokauppa toteutettiin Prestashop-verkkokauppa-alustalla ja lopputuloksena oli responsiivinen ja selkeä verkkokauppa, joka palvelee sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita. Kieliversioita löytyy kaksi – suomi ja englanti.

Verkkokauppaa varten haluttiin myös logo ja veitsiaiheinen, verkkokaupan ilmeeseen soveltuva logo syntyi käden käänteessä.

Ennen verkkokaupan avaamista toteutettiin käsityönä myös räätälöity avataan pian-sivun, jossa ennakkomarkkinointiin uusia veitsenteroituslaitteita. Avataan pian-sivun yhteyteen räätälöitiin myös hinnastosivu ja täytettävän tilauslomake, joka on kätevä täyttää ja lähettää sähköpostitse.

Jos keittiösi kaipaa laadukkaita veitsiä tai veitsenteroituskoneita tai tiedät jonkun, joka tarvitsee, käy tutustumassa www.veitsikauppa.fi!