WordPress

Haluatko helposti ylläpidettävät ja muista erottuvat nettisivut? WordPress on maailman käytetyin sisällönhallintajärjestelmä, jota voi muokata vapaasti omiin tarpeisiin. Wordpressillä rakentuvat niin pienet kuin isotkin projektit, esimerkiksi yrityksen verkkosivut ja blogit.

Et kuitenkaan tarvitse koodaustaitoja päivittääksesi nettisivujesi sisältöä ja hallintapaneeliakin käytät sujuvasti täysin suomeksi. Avoimen lähdekoodin ansiosta WordPressillä on laaja ja aktiivinen kehittäjäyhteistö ja valmiita (jopa ilmaisia!) lisäosia löytyy jokaiseen tarpeeseen.

Jokaiseen toteutukseen voidaan lisätä esimerkiksi kuvaesityksiä (slider), portfolio, tuoteluettelo, hinnastosivu, sosiaalisen median painikkeet ja yhteydenottolomakkeet.

wordpress ohjausnäkymä 2017
WordPress-ohjausnäkymä
verkkosivujen ulkoasumalleja

Ulkoasu ja käytettävyys

Ammattilaisen toteuttamalla verkkosivustolla kiinnität asiakkaan huomion ja erotut muista. Nettisivut suunnitellaan palvelemaan juuri sinun asiakkaitasi siten, että sivusto on selkeä, nopea ja toimii myös mobiililaitteilla. Verkkosivuston tavoitteen ja kohderyhmän määrittely on erittäin tärkeää – B2B ja B2C- sivut eivät näytä samalta. Ulkoasun toteuttaminen aloitetaan määrittelemällä yrityksen tarpeet ja huomioidaan mm. toiveet väreistä ja fonteista. Suunnitelman pohjalta toteutetaan yrityksen näköiset nettisivut.

Hakukoneoptimointi ja seuranta

Suuri osa asiakkaista saa ensivaikutelman yrityksestäsi jo hakukoneiden hakutuloksissa. Hakukoneoptimoinnin avulla asiakkaasi löytävät ja kiinnostuvat juuri sinun yrityksestäsi. Ilman hakukoneoptimointia yrityksesi verkkosivut ovat niin kuin keskellä metsää – ohikulkijoita on harvassa.

SankoWeb optimoi verkkosivustojen sisällön ja teknisen puolen kuten sivuston rakenteen ja latausnopeuden. Hakukoneoptimoinnin tuloksena verkkosivusto on miellyttävää luettavaa sekä asiakkaalle että hakukoneelle.

Verkkosivusto liitetään myös Google Analytics-palveluun. Google Analytics on ilmainen kävijäseurantapalvelu, jota käyttävät lähes kaikki nykyaikaiset sivustot. Verkkoanalytiikan avulla tiedät, mitkä ratkaisut toimivat ja mitkä eivät ja verkkosivustoa voidaan kehittää.

seo hakukoneoptimointi
sisällön suunnittelu

Sisällön suunnittelu

SankoWeb toteuttaa tarvittaessa verkkosivuston sisällön suomeksi. Sovitaan palaverissa mitä aiheita verkkosivustolla käsitellään ja ryhdytään hommiin.

SankoWeb tarjoaa myös muita kieliversioita yhteistyökumppanin kautta. Saatavilla ovat kaikki EU:n kielet ja käännökset onnistuvat aina teknisistä teksteistä tuote-esittelyihin ja kaunokirjallisiin teksteihin.

Tekstiä tukemaan tarvitaan myös kuvia. Näyttävät ja asiaan liittyvät kuvat saavat asiakkaan viettämään enemmän aikaa sivuillasi. Paras vaihtoehto on käyttää yrityksen omia kuvia, mutta jos niitä ei (vielä) ole, voimme käyttää ilmaisia tai maksullisia kuvapankkeja.

Ylläpito

Nettisivuja varten tarvitset verkko-osoitteen (domain) ja palvelintilan (webhotelli). SankoWeb tarjoaa Hostingpalvelu.fi:n domain- ja webhotellipalveluja asiakkailleen. Hostingpalvelu.fi:n palvelimet sijaitsevat Suomessa. Palvelimet ovat tehokkaita ja turvallisia.

SankoWebin ylläpito sisältää webhotellin ja verkkosivuston teknisen päivittämisen kuukausittain. Säännöllinen päivitys takaa verkkosivuston toiminnan ja ennaltaehkäisee monia harmeja. SankoWeb tarjoaa asiakkailleen myös IT-ongelmien ratkontaa kk-maksun hinnalla. Näppärillä etäyhteyksillä esimerkiksi sähköpostiongelmien ratkominen onnistuu.

webhotelli ja tietoturva

 

Verkkosivupaketit

 

RUNKO

”Tekstit ja kuvat valmiina, vain toteutus puuttuu”

Jos yrityksesi nettisivuille tarvittava sisältö on jo valmiina, valitse tämä paketti. Toteutamme verkkosivustosi teknisen puolen ja muokkaamme verkkosivuston ulkoasun yrityksesi näköiseksi. Edullinen vaihtoehto.

 • WordPress-verkkosivut suomeksi
 • Valmiiista ulkoasupohjasta muokattu responsiivinen ulkoasu
 • Ei sisällä tekstin tuottamista
 • Sivuston hakukoneoptimointi (SEO)
 • Google Analytics-kävijäseurannan asennus ja perusraportin luominen
 • Käytön opastus

 

STARTTI

”Haluan verkkosivut avaimet käteen-palveluna.”

Valitse tämä paketti, kun haluat verkkosivut alusta loppuun. Soveltuu mainiosti aloittaville yrittäjille ja pienille yrityksille.

 • WordPress-verkkosivut suomeksi
 • Valmiista ulkoasupohjasta muokattu responsiivinen ulkoasu
 • Tekstien suunnittelu asiakkaan kanssa (tekstin tuottaminen, 150-300 sanaa/sivu, max. 4 sivua)
 • Sivuston hakukoneoptimointi (SEO)
 • Google Analytics-kävijäseurannan asennus ja perusraportin luominen
 • Käytön opastus

 

PRO

”Dynaamiset verkkosivut, joissa on paljon ominaisuuksia ja/tai kieliversioita.”

PRO-paketti soveltuu monikielisille verkkosivustoille tai monipuolisempia ominaisuuksia kaipaavalle.

 • WordPress-verkkosivut suomeksi ja tarvittaessa myös muilla kielillä käännöstoimiston kautta
 • Valmiista ulkoasupohjasta muokattu responsiivinen ulkoasu
 • Sisällön suunnittelu sopimuksen mukaan
 • Sivuston hakukoneoptimointi (SEO)
 • Google Analytics-kävijäseurannan asennus ja perusraportin luominen
 • Käytönopastus
 • Toiminnot kuten blogi, ajanvaraus tai uutiskirjeet

 

Domain

Hostingpalvelu.fi:n hinnaston mukaan, esimerkiksi .fi-verkkotunnus n. 15 €/vuosi.

 

Tutustu myös näihin:

Toteutamme myös grafiikkaa verkkosivuille, esimerkiksi kuvaesityksiin ja muuhun kuvitukseen. Yrityksellesi voidaan valokuvata oma kuvapankkki yrityksen tiloissa. Julkaistujen verkkosivujen kaveriksi sopii mainiosti AdWords-mainoskampanja ja paikallinen hakukoneoptimointi.

 

Miksi tilaisin SankoWebiltä?

 • Joustavat palveluajat – pidetään palaveria tarvittaessa iltaisin tai viikonloppuna
 • Avaimet käteen – keskity bisnekseen ja jätä koodaus minun huolekseni
 • Hinta-laatusuhde – järkevillä ratkaisuilla toteutan hyvännäköiset ja edulliset verkkosivut
 • Monipuoliset palvelut – verkkosivuston lisäksi saat myös työkalut sivuston kävijöiden seuraamiseen

Sainko sinut vakuuttuneeksi WordPressistä? Ota yhteyttä niin aloitetaan!