prestashop-verkkokauppa-logo
Prestashop on avoimen lähdekoodin verkkokauppajärjestelmä, jonka avulla myyt tehokkaasti verkossa. Prestashopiin luottaa yli 250 000 verkkokauppiasta yli 200 maassa. Suomessa Prestashop on suhteellisen uusi tuttavuus, mutta lisäosat suomalaisille maksu- ja toimitustavoille ovat valmiina saatavilla. Valuutat, mittayksiköt ja veroprosentit ovat myös lokalisoituna valmiiksi.

Tutustu verkkokauppademoon tästä.

Ominaisuudet

Prestashop tarjoaa paljon tehokkaita ominaisuuksia suoraan paketista ja kokonaisuutta voidaan laajentaa tuhansilla laadukkailla lisäosilla. Prestashop taipuu niin B2C- kuin B2B-verkkokaupaksi.

  • Ihastuta asiakkaasi isoilla suurennettavilla tuotekuvilla ja upotettavilla tuotevideoilla ja anna hyvä käyttäjäkokemus älykkäällä tuotehaulla, tuotevalikoiman suodattimilla ja modernilla yhden sivun kassalla. Lisäksi sosiaalisen median jakopainikkeet tuotesivuilla, jotta muutkin kuulevat upeasta kaupastasi!
  • Kauppias – katsele verkkokaupan tilastotietoja ja graafeja päivittäin kätevästi heti kirjauduttuasi hallintapaneeliin. Rajaa maksutapoja, esimerkiksi laskulla maksu vain yritysasiakkaille. Luo tuotteita, tuotepaketteja ja vaikka ladattavia tuotteita ja luo tuotevariaatioita (väri, koko yms.)
  • Luo asiakasryhmiä ja asiakasryhmille rajattuja tuoteryhmiä, tuotteita ja alennuksia – kätevää erityisesti B2B-verkkokaupassa. Luo alennuskuponkeja, aikarajoitettuja tuotealennuksia ja esimerkiksi kaksi yhden hinnalla-tarjouksia ostoskoriin.

Kaikki tämä tietenkin responsiivisella ja hakukoneystävällisellä toteutuksella.

prestashop-monipuolinen-verkkokauppa

Listan kaikista mahtavista ominaisuuksista löydät täältä

Suomalaiset maksu- ja toimitustavat

Tarjoamalla mahdollisimman monipuoliset maksu- ja toimitustavat takaat, että asiakkaan ostopäätös ei peruunnu kassalla sen vuoksi, että sopivaa vaihtoehtoa ei ollutkaan. Maksuvälittäjät tarjoavat kaikki suomalaiset verkkomaksupainikkeet yhdellä sopimuksella. Maksuvälittäjää käyttämällä arkaluontoisia pankki- ja korttitietoja ei koskaan käsitellä verkkokauppasi sisällä.
Prestashopiin on saatavilla Paytrailin, Bamboran (ent. Maksukaista) ja Maksuturva.fi:n maksumoduulit.

Lisää verkkokauppaasi myös tutut, suomalaiset toimitustavat. Tee sopimus Postin ja/tai Matkahuollon kanssa ja toimitustavat ovat käytössäsi. Tulosta pakettikortit kätevästi suoraan verkkokaupan hallintapaneelista.

Ulkoasu

Oli toimialasi mikä hyvänsä, sopivan ulkoasun toteuttaminen onnistuu varmasti. Saatavilla on tuhansia laadukkaita ulkoasupohjia, joista valita ja josta räätälöidään yrityksen ilmeen mukaiseksi. Teemavalikoimaa löydät esimerkiksi täältä!

Tietoturva

Turvallisen kaupankäynnin varmistamiseksi verkkokauppa tarvitsee SSL-sertifikaatin. SSL-sertifikaatti suojaa asiakkaan yhteyden niin, että tietoja ei voida vääristää tai päästä ulkopuolisten käsiin. SSL-sertifikaattia käyttävän verkkokaupan tunnistaa vihreästä kuvakkeesta osoiterivin yläpalkissa. SankoWebin toteuttamiin verkkokauppoihin asennetaan aina ilmainen SSL-sertifikaatti.

Prestashop on avoimen lähdekoodin verkkokauppajärjestelmä ja sitä kehittää yli miljoonan jäsenen aktiivinen kehittäjäyhteisö. Ohjelmistoa parannetaan siis jatkuvasti ja tietoturvaan liittyvät ongelmat havaitaan nopeasti.

Jatkokehitys

Verkkokaupan jatkokehittäminen on helppoa Prestashop Addons-kaupan kautta saatavien lisäosien avulla.

Tilaa verkkokauppa Sankowebiltä, saat…

  • Suomenkielisen B2C- ja/tai B2B-ominaisuuksilla varustetun Prestashop-verkkokaupan
  • Yritykselle räätälöityn ulkoasun
  • Suomalaiset maksu- ja toimitustavat
  • Hakukoneystävällisen toteutuksen
  • Google Analytics-kävijäseurantatilastot
  • Tuotteet ja tuoteryhmät ilman määrärajoituksia (asiakas luo tuotteet)
  • Avataan pian-sivu ennakkomarkkinointia varten

Juuri nyt on oikea hetki aloittaa myyminen verkossa! Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yrityksellesi sopiva ratkaisu.